Thursday, 14 April 2011

cabaran...

sori lh ye...aku lg yg post....xde muka lain dh....hahahhaha.....
skrg aku nk ckp sal cabaran........
geng kami ni dh tempuhi mcm2 dugaan.......yelh,sedangkn pantai dilanda ombak...ini kn pula manusisa.....btl??
tp tu lh...nk gtaw semua cabaran yg kami lalui xleh gak sbb masing2 merasa sesuatu yg berlainan...
tp bg aku,aku pernah gak terasa ngan geng kami ni smpaikn aku menyepi sorg2 kat penang...
tp bak kata org,ukhwah ataupun tali persahabatan antara kami ni kuat,kami bersatu kembali......

ingatlh,asalkn hati kita masih ada diorg,diorg akn tetap ada kita,bersama kita,...
berkawan bukan semata2 kwn,tp keikhlasan tu yg membuatkn hubungan tu tetap kukuh.....

jgn lupakn mereka yg bersama kita sewaktu dugaan melanda,,...
aku berani ckp sbb aku pernah alami dugaan yg mana aku memerlukan kawan untuk bersama aku,n diorg ada...even duk jauh,tapi tetap ada untuk 1 sama lain.........

  
                                                                                                                          ash conan....
 

kali kedua...isi kandungan kot..

hahaha...ada 1 jam lg nk balik kije...
jd baik aku tulis apa yg patut dulu......
apa ek???hmmm....
korg semua pernah x ada kawan baik????
kawan yg ada sewaktu senang n sewaktu susah???
kalu ada...jaga lh kawan tu elok2..sbb susah untuk kita jumpa org yg mcm tu..
kebanyakkn kwn skrg ada pada waktu senang je...btl x???


xkisah lh kwn tu kita dh lama knl atau baru,kenal masa sek atau secara online.....kalu dia blh buktikn yg kita blh percayakn dia...hargailh dirinya...........topik blog ni akn lebih kepada unsur kawan............

Wednesday, 13 April 2011

Pembuka Bicara

Assalamualaikum......
aku buat blog ni sbbkn kwn aku yg suruh..
katanya nk buat satu blog untuk geng kami...nama geng2 kami tu akn dia mentionkn nanti...
yg pastinya niat dia xnk kami semua berpecah....
sudah 8 tahun kami knl n aku harap sangat yg kami semua akn still kawan sampai bila2....
ash conan....creator